AC3 Comfort

12 maj, 2011 av Jontz Lämna en kommentar »

Många människor lider i onödan av problem från ändtarmen. Det är ett ämne som är lite genant att tala om så på så sätt så uteblir de goda tipsen om bra läkemedel som patienter har provat. Här kommer vi tipsa om en naturlig gel som utvinns från Aloe Barbadensis-plantan  och heter AC3 Comfort. Den förebygger och behandlar ändtarmsproblem som analklåda, sprickor och hemorrojder. AC3 Comfort finns i två olika förpackningar, antingen i tub som används utanför ändtarmen och även som en applikator som används inne i ändtarmen.

AC3 Comforts funktion

Gelen har en kylande och lindrande påverkan på dina besvär. Den innehåller också en substans som neutraliserar skadliga bakterier, underlättar läkningen och mjukgör vävnaden kring ändtarmen.  Den har också en mjukgörande effekt som gör toalettbesöken mindre obehagliga.

Behandlingstid

Denna gel är till för egenvård. Har du inte blivit bättre efter tre veckor behandling eller problemen ökar trots behandling så bör du söka läkare som kan utreda dina symtom.  Applicera gelen i och omkring ändtarmen minst två gånger per dag men gärna vid varje toalettbesök. Gelen bör inte användas mer än 30 dagar i sträck.

Var hittar jag AC3 Comfort?

Du kan smidigt köpa den på apoteket online eller i på ett apotek i din närhet.

Annonser

Trackbacks /
Pingar

  1. coriss

Lämna ett svar