Inlägg märkta ‘mot finnar’

Acnicyl – mot finnar

17 mars, 2011

Akne eller finnar som vi mer i vardagligt tal säger är något som drabbar de flesta ungdomar.  Akne är en inflammation i en talgkörtel. En del får en lindrigare form medans andra får betydligt mer och större besvär. Det kan vara smärtsamt, generande och ge fula ärr som man får leva med.

Men nu finns det ett medel som är framtaget för att få dina besvär att minska eller försvinna helt, Acnicyl.

Vad är Acnicyl?

Acnicyl är en djuprengörande gel som rengör hela ditt ansikte. Gelen tar på ett skonsamt sätt bort orenheter och överskott av talg som annars orsakar oren hy och akne. Gelen är väldigt skonsam för din känsliga hud och återställer fuktbalansen. Gelen är parfymfri.

Acnicyl finns som en rengöringskräm men även i en återfuktande kräm efter tvättning. De ska helst användas tillsammans för att få bästa effekt.

Hur använder jag Acnicyl?

Fukta ansiktet och massera in gelen. Skölj noga och torka med ren handuk. Efter det smörjer du ansiktet med krämen på vissa utsatta ställen eller i hela ansiktet. Var noga med att undvika ögonen. Fortsätt behandlingen i sex veckor. Efter det endast vid behov.

Det är viktigt att komma ihåg att behandling av akne tar tid. Ha tålamod för det kan ta upp till 6-8 veckor innan man ser resultat.