Vigo Tuggummi

6 juli, 2011 av Jontz Lämna en kommentar »

Vigo – en unik serie tuggummin med funktion! Hur fungerar det då? Jo, Vigo är ett kosttillskott, skillnaden är bara att du inte sväljer en tablett eller en kapsel, utan du tuggar på ett tuggummi fullt med viktiga ämnen och mineraler.

Vigo finns i tre varianter; VIGO FOCUS, VIGO ACTIVE, VIGO BEAUTY.

Alla produkter i VIGO-serien innehåller en bas av C- och B-vitaminer. Dessutom innehåller varje variant ytterligare näringsämnen som karaktäriserar respektive funktion. Utöver nyttiga vitaminer ingår även xylitol (björksocker) som stärker dina tänder och så smakar VIGO fantastiskt gott också!

VIGO FOCUS

Utvecklat för dig som vill känna dig lite piggare, lite mera skärpt. Innehåller förutom uppiggande vitaminer även ginseng och koffein. Det är ett tuggummi med frisk mintsmak. Ta ett tuggummi istället för en kopp kaffe efter maten, t ex.

VIGO BEAUTY

Utvecklat för dig som är mån om ditt yttre och prioriterar ett hälsosamt liv. Innehåller förutom B- och C-vitamin också selen och betakaroten. Fräsch fruktig mintsmak. C-vitamin hjälper kroppen att bilda kollagen, det som gör huden elastisk.

VIGO ACTIVE

Utvecklat för dig som förstås är aktiv och motionerar, som är intresserad av friskvård och hälsa. Ger dig ett extra tillskott av vitaminer och mineraler.  Innehåller förutom vitaminer även magnesium och koffein. Ger dig uthållighet och ökad fysisk kapacitet. Ta ett tuggummi innan/under träning t ex. Frisk power mint smak.

VIGO TUGGUMMI kan du köpa på Apotek, Coop och i Pressbyrån. Kostar cirka 30 kronor och rekommenderat är att tugga max 4 st/dag.

Läs mer om Vigo Tuggummi på vigogum.se.

Annonser

Lämna ett svar